Bastu och badpremiär på Djurö!

Ytterligare en vecka har gått. Sammanfattar veckan med en bild från två dagars styrelsemöte på Djurö med nya styrelsen för SFF. Tror jag har koll på vilka som är mina egna fötter. De andra fötterna tillhör också ett par fotografer som bastade och tog ett kallt dopp vid Djurö. Fantastiskt trevliga dagar med gamla och nya fotografvänner.

Båten är sjösatt och det känns som att sommaren är på gång med rekordfart mitt i allt vårståhej. Städa i växthuset, klippa häcken och plantera i trädgården… I morgon blir det heldagsplåtning så man borde kanske sova snart, men hade alldeles för trevlig framför datorn och TV:n. Jag multimissbrukar intryck, I know! Onsdag bär det av till Umeå och workshop med Knut Koivisto. Ska bli superkul! Hoppas kunna trigga i gång lite kreativitet så här i vårkaoset.

Comments

 • Patrick

  Hmmm fötter igen… Börjar ana nåt här…

 • Hej, bra blogg du har ;)
  Checka gärna in min blogg :)
  Just nu har jag en frågestund så det vore kul om man skulle få en kommentar från dig :P
  Du hittar frågestunden på det näst senaste inlägget :D
  Have a nice day =)

Leave a Comment