Äntligen!

Alla sömnlösa nätter och flygresor fram och tillbaka mellan kurslokalen gav slutligen resultat. Den 8:e juni fick jag ta emot mitt diplom som Auktoriserad Digital Bildleverantör.

Kvällen firades med hela företaget närvarande i Stockholm, en leksakskamera i plast inhandlades som belöning och som sig bör när jag och Paulina är ute och reser hann även en flygstrejk skruva lite med vår biljettbokning. Men allting löste sig och vi tog oss hem till vardagen och nya spännande projekt.

Mina kvällar och nätter har gått åt till studier för att säkerställa att kursen skulle klaras av med fina resultat, så nu när den är över blev det plötsligt lite tid över. Kanske går det inte längre skylla på något för att stoppa mina springa-marathon-drömmar.

Comments

 • Per Mannberg

  Grattis!
  Tack för senast, känns bra här också. Nu sommarlov.
  Per

 • Johan Gunséus

  Grymt kul, grattis!!
  (Har mitt kvar att göra men så småningom…!).

Leave a Comment