Creative Summit

Trött och slut i kropp och själ. Hjärnan full av inspirerande kloka ord från Brian Solis, Johan Ronnestam, Peter Espersen, Dan Saffer med flera… Finns mycket att berätta om dessa tre inspirerande dagar. Clemens Dopjans och David Eriksson (bilden) från North Kingdom snackade om deras arbete med Adidas Teamgeist ett projekt som involverat stora delar av Skellefteå kreativa hjärnor inom Lodge. Peter Engel från Zentropa berättade om deras arbete och visade klipp ur bla prisvinnande dokumentären “The Red Chapel”. Kvällar och nätter har fyllts av intressanta samtal, båttur på älven, bad i havet och grymt god mat av Food.

I dag avslutades dagen med Teenage Engineering som visade sin OP-1 och scenen fylldes sedan av alla besökare som ville testa den. Vilken tid och kärlek de har lagt ner på den produkten!

Både jag och Stefan har dokumenterat hela CS med både still och rörligt. Många förfrågningar har kommit och vi lovar att vi återkommer när något officiellt finns ute.

Tack alla för fantastiska dagar! Längtar redan till Creative Summit 2011!

Comments

Leave a Comment