Heta uppdrag i Dubai

Tänkte att jag måste ju ge en liten rapport från Dubai. Sommarsemestern är över och den 9:e augusti drog allt i gång med full fart. Första veckan var både jag och Stefan på uppdrag i Umeå. Stefan är nu lämnad kvar hemma för att jobba med originalbilder och jag drog till Dubai i onsdags. Har plåtat två dagar för Ascom i ökenhetta… (och för er som är insatta i ämnet, så ser ni en basstation komma upp ur min huvud. Här finns det många, men täckningen är värdelös, så de skulle verkligen behöva använda Ascoms produkter här…)

Toppnotering är 48 grader. Rätt tungt att jobba i värmen. Som tur var finns det chans att svalka sig i poolen på taket (8:e våningen) här på SAS Radisson Blu, Media City. Modellerna svettas, jag svettas och tom min stackars Canon är glödhet.

Dessutom är vi här precis mitt under Ramadan, så äta och dricka under dagen är uteslutet. Åtminstone officiellt ute på gatan – om man inte önskar att bli arresterad vill säga. Dubbla doser Resorb och jag är snart redo för dagens plåtning. Den sista. Sent i natt åker vi hem mot Sverige.

Comments

  • Eva S

    Vad kul att höra om fotograf Paulina på äventyr i världen!

  • Ingrid Carlsson

    Ja, tänk att inte få dricka i den där ovana fantastiska värmen. Gissar att du tog en och annan slurk i smyg. Hur var det förresten med alkohol? På hotellet kanske det fanns, men rättrogna muslimer dricker ju inte. Och behövde du som kvinna klä dig annorlunda? Ser att du har en sjal över håret. Även om det är en “anpassningsgrej” kan jag tro att det var skönt som skydd mot solen. Vad mer fick du tänka på?

Leave a Comment