Tillbaka från Perpignan & Visa Pour L´Image

Nu är vi fulladdade med inspiration efter fotofestivalen, Visa Pour L´Image i Perpignan i Frankrike. Staden nära spanska gränsen invaderas av fotografer från hela världen under en vecka av utställningar, föreläsningar och screenings på kvällarna i Campo Santo (Se bild). Snacka om att ladda batterierna bildmässigt och att samtidigt få njuta av värme och Medelhavets stora vågor i Canet Plage. På kvällarna har vi tagit del av det goda franska köket och bildvisningar på torget De La Republique. Och visst är det en och annan fotograf som brukar besöka Le Grand Café De La Post för att mingla natten lång…. Så även vi och vårt resesällskap, Synkvännerna Patrick Degerman, Anders Alm och Johan Gunséus. I samlad trupp gjorde vi också två trevliga dagar i Barcelona innan avfärd hem till Sverige igen.

Nu är vi tillbaka i verkligheten och kastas in i nya uppdrag. Passar fint då vi är fyllda av inspiration och varma, sköna minnen från Perpignan!

Leave a Comment