Geek’s paradise i Skellefteå och Kalibratorparty i Sthlm

Ja, livet består ofta av roliga möten, där ibland möten med andra fotografer. I måndags hann jag med slutet på det nya nördiga sättet att träffas på Hornsgatan 103 i Sthlm, dvs på Kalibratorparty hos Stefan Ohlsson och gänget. Jag var lite sent på plats, men men min kära EyeOne fick sig en omgång… Underkänd. Åtminstone om man ska vara petig som jag är. Men jag gillar ju att köpa nya tekniska prylar, så nu får jag ju anledning att köpa en ny.

En annan som gillar att köpa prylar, spara mustasch och avnjuta kvällarna med att göra nya funktionsmakron i Photoshop, eller varför inte fundera kring nya arbetsflöden i Lightroom… Det är min anställda, Stefan. Lika knäpp som mig alltså. Lika barn leka bäst. Den här veckan har vi också en praktikant, Maja Delborn. Hennes andra gång hos oss, så det blev ett kärt återseende. Om Maja sedan blir fotograf “då hon blir stor” eller om vi skrämt bort henne återstår att se. Men att döma av glasögonvalet så borde hon passa bra in i vårt sällskap ;-)  Som tur var har vi en hel låda med låneglasögon för praktikanter som saknar… Eller om man vill variera sig något just för dagen. Välkommen till Geek’s paradise :-)

Leave a Comment