Fotomässa och föreläsning i Sthlm

Hemma efter en längre vistelse i huvudstaden. Har jobbat för SFF dels på Fotomässan och i dag hade jag som vice ordförande och Felicia Elling Falk, förbundsjurist en föreläsning för studenter från fotoskolorna. Även en och annan nyfiken medlem var där. Vi pratade företagande, prissättning och hardcore upphovsrätt. Alltid kul att träffa positiva och glada fotografer.

På tal om fotografer. På lördagkvällen ordnade jag och den alltid goa och trevliga kollegan Sanna Sjöswärd en fest för våra fotografvänner. Vi var nog dryga 30 fotografer som drack Sangria och käkade tapas. Vilken fest!

Nu är det full fart i fabriken igen. I morgon blir det uppdrag ute på isen. Pimpelfiske i kylan. Härligt. En och annan studioplåtning och en sväng till Luleå ska vi hinna med i veckan också. Men först och främst börjar morgonen med redovisning av måndagsprojektet. Om ni missat det: Jag och Stefan har ett projekt där vi måste presentera en ny bild varje måndagmorgon (dispens den här gången då vi var i Sthlm) på ett tema. Vi började på A och slutar på Ö. Bilden ovan är min bild på A, “Avstamp”. “Distorsion” presenteras i morgon, så den bilden får ni se sen. Vi ska inte tala om förra veckans “Censur”. Den är nog inte publiceringsbar ;-)

Leave a Comment