Tågturné i Sverige

Under veckan har både jag och Stefan jobbat för SFF, Svenska Fotografers Förbund på tågturné i Sverige. Vi började i Sundsvall, Västerås, Karlstad och avslutningsvis i Göteborg igår, fredag. http://www.ontrackimaging.se/ fortsätter nästa vecka, men då ska jag hålla mig hemma (åtminstone till en början). Stefan besöker då Helsingborg, Malmö, Jönköping och Stockholm. I varje stad kör han sin föreläsning om DSLR-filmning. Alla föreläsningar har hittills varit fullsatta och jag har träffat flera av förbundets medlemmar och värvat nya :-) Alltid lika kul att träffa kollegor runt om i landet.

Vill ni se vad som hände på tåget? Uppleva livet i en trång kupé, eller varför inte tapas och sherry till lunch varje dag? Träffa alla trevliga ombord? Kolla in David Bichos filmer från varje stad här.

I Göteborg mötte vår alltid lika goa Perpignan-vän, Magnus Sundberg oss välkomna med öppna armar på perrongen och bjöd sedan på frukost. Snacka om trevligt välkomnande. Att sedan Scandic vid stationen bjöd oss på en gratis dusch höjer ju betyget för Götet ännu mer. Att duscha i tågkupéns lilla utrymme har vi lärt oss är en stor utmaning.

Tack alla inblandade för en trevlig vecka på tåget. Vi ses i Sthlm på fredag, då jag är på spåret igen. Och ni som sluter upp under vägen, lyssna på Stefan och träffa vår ordförande Pelle Kronestedt i SFF:s monter.

Leave a Comment