Tiden går fort då man har roligt!

Drygt ett år har gått sedan Stefan blev anställd på heltid. Ett år, det går ju hur fort som helst… Speciellt när man har roligt! Nu blir jag tyvärr ensam igen :-( Visserligen har både jag och herr Dahlqvist en tendens till att ändå prata med oss själva, men visst blir det tomt där på andra sidan. Stefan ska nu ta en välförtjänt paus och försvinna till skogs och jobba med att ta hand om hundar och köra hundspann. När han är tillbaka så ska han frilansa, så det är inte omöjligt att vi gör projekt tillsammans även framöver. Men jag kommer ändå att leta en ny anställd om jag hittar någon som passar för jobbet. Är du auktoriserad i digital bildbehandling eller har motsvarande kunskaper kan du ju skicka en CV och ansökan till mig.

På tal om att tiden går fort… Jag blir också ett år äldre och visare idag. För er som är på #10mst eller finns i närheten idag, dyk upp i kuddhörnan kl 14:30 så bjuder vi på tårta. Stefan jobbar kvar till den 15:e april, så ni har lite tid för avskedskramar…

Förra veckan fick jag möjligheten att jobba på Icehotel i Jukkasjärvi igen. Denna fantastiska miljö och alla trevliga människor som finns där uppe. Underbart. Bilden ovan är från december då jag var där och gjorde ett jobb för Spoon publishing. Längtar redan tillbaka.

Leave a Comment