Semester och roliga uppdrag

Så var semestern slut. Men nu är jag superladdad för en ny arbetshöst! Sommaren gick fort. Och lika fort går det när man har roligt på jobbet. Gjorde ett lite avbrott i semestern och åkte på uppdrag i Berlin i juli. Älskar den staden, så det var kul att återvända dit, även om det blev ett intensivt dygn. Med mig hade jag Cliff Karlsson och han fick stå ut med mig hängande på ryggen men kamera och rigg. Några små blåmärken får man väl räkna med ;-) Vi filmade en How-to-Play-film till North Kingdom som sedan Dreamfield har klippt ihop.

I morgon drar bokproduktionen till Medlefors i gång igen, så det blir nog att få äta gott den här veckan och nästa. Om än det kan bli mycket julmat ;-) Formgivningen kommer Jonas Lundqvist att göra. Ett superkul projekt, även om just julen känns väldigt långt borta. Men som sagt, det går fort när man har roligt!

Leave a Comment