Vardagen med smutsiga uppdrag, mat och kickboxning

Smutsiga från topp till tå och med betongdamm ända upp i bihålorna. Så såg vi ut, jag och Cliff efter två hela dagar med filmning för Brokk på centralstationen i Stockholm. Cliff, min nya stjärna fick slita hårt sina första dagar på anställningen. Eller ja, han har ju jobbat tidigare (läs uppdrag Vodafone/Berlin och Creative Summit). Men nu kommer ni alltså få se mer av herr Karlsson på #10mst framöver. På en plats nära mig.

Just nu går vi genom allt material från Brokkjobbet och jag är också i sluttampen med korrektur för Medlefors bokprojekt. Julmaten som jag nu jobbat med sedan i juni, börjar nu snart falla på plats tack vare ett grymt formgivningsarbete av Jonas Lundqvist. Nästa vecka ska det allra sista plåtas, sedan är det dax för att göra hela boken klar för tryck.

I slutet av oktober bär det av till Milano tillsammans med Therese Eriksson på uppdrag. Vi ska på VM i kickboxning. Kommer också bli en spännande kontrast i den varierande vardagen som fotograf.

 

 

Leave a Comment