Välkommen till 10mst Cliff!

Sedan i somras då vi gjorde uppdrag för Creative Summit och fram till idag har Cliff hoppat in och jobbat i olika rörliga projekt. Från och med nu så kommer han också att vara mer långsiktigt på stolen mittemot mig på #10mst. Cliff är en glad kille som länge engagerat sig för Skellefteå skateförening och jobbat med egna filmprojekt. Han får ofta frågor om sitt namn och om han verkligen heter Cliff på riktigt. Vilket han gör. Dock var det varken Barnes eller Richards som låg bakom namnvalet, det var en figur i ett barnprogram. Men sedan vet man inte om det är en slump att han delar födelsedag med Cliff Burton.

Cliff gör sitt bästa för att lära sig äta sushi. Gillar inte direkt kall mat eller glass. Men vem gillar inte glass eller sushi? Eller inte är intresserad av hockey och bor i Skellefteå? OK, han må kunna mycket, men än har han lite mer att lära sig..;-) Jag ska göra mitt bästa för att lära upp honom.

Han har också provat på skitigare jobb, senast med uppdrag att tömma slammbrunnar. Killen är inte rädd för skit. Smutsiga uppdrag i lera under Stockholms centralstation eller lite smuts under naglarna är inget som han räds för. Tvärtom, full glädje och engagemang rakt in i varje projekt. Kul tycker jag, som varit ensam i företaget en tid. Nu finns någon som lyssnar på mig då jag pratar med mig själv när jag sitter framför skärmen, står ut med mina musikval och ger mig feedback vid urval… och allra främst hjälper mig att göra uppdragen ännu bättre. Ta en titt i portfolion ovan. Nu har vi även lagt ut lite rörliga projekt där.

Annat nytt som hänt? Har under hösten undervisat CMID eleverna i Photoshop. Även hållit två dagars kurs i Lightroom och föreläst för ALMIs mentorsprojekt. Ingen har väl missat att jag varit i Italien på WTKA VM i Kickboxning där jobbet publicerats i Skellefteå Tidningen och nu senast i Finansliv. Boken som producerades för Medlefors finns nu att köpa och hoppas sprida julglädje i receptform. Nu räknar vi ner dagarna. Snart är det jul, vänner!

Leave a Comment