Från underställ och snowjoggings till kostym!

Jo då, det här yrkesvalet kräver en viss bredd på garderoben har Cliff (på danska även kallad Kleff) fått lära sig de sista dagarna. Onsdag åkte vi ner till Köpenhamn för att plåta för Icebar by Icehotel. Ett fantastiskt roligt uppdrag och så klart en ära att få jobba med. Bara tanken på att vi skulle jobba i minusgrader en hel dag, hade ju våra kloka huvuden räknat ut att underställ kan vara bra att ha. Att det sedan var fötterna som blev den svaga länken har vi nu lärt oss. Som tur var fanns matchande snowjoggings för Cliff att låna. Drinkarna hann vi ju också smaka, vad sägs om exempelvis Tequila med lakritsrot? Nästa Icebar uppdrag blir Oslo, nu på måndag och tisdag. Tror vi packar lite extra kläder. Och SKOR.

Hemma sent igår kväll och slängde underställen i tvätten kastar vi nu på oss kostymen för att dokumentera Alvargalan, Skellefteås stor näringslivsgala med prisutdelning och underhållning. I år blir det rekordmånga på festen. Så nog ska vi svettas en del innan vi får vår drink i slutet av kvällen. Hoppas vi ses i minglet!

Leave a Comment