Köpenhamn, Oslo och Alvargala på några få dagar…

Både jag och Cliff har jobbat hårt sista dagarna. Sena kvällar och tidiga dagar. Kom hem sent igår kväll med mängder av filer från Icebar i Oslo och idag innan lunch levererade vi bilder till pressreleasen och invigningen av nya designen av baren i Oslo. Öppning i morgon 2:a februari. Fler uppdrag för Icebar by Icehotel blir framöver. Superkul och utmanande uppdrag.

Alvargalan på temat magiskt dokumenterades både med stillbild och rörligt. Från start till mål. Mina bilder från galan och på pristagare kommer snart att finnas här. Grattis alla pristagare och grattis till Dixie PR för ett bra arrangemang med rekordmånga gäster.

I morgon är en ny dag med ännu mera jobb. Men då mer stillasittande jobb i Lightroom & PS. Dax att sova med andra ord. God natt på er!

Leave a Comment