Oj, oj, oj… så gick det ett par månader!

Från värme i Portugal till kyla och värme igen, vips så gick det ett par månader. Under året har vi jobbat mycket med ICEBAR BY ICEHOTEL och besökt barerna i Oslo, Köpenhamn, Stockholm och nu senast London för att fotografera. Vi har jobbat med massor med roliga, både rörliga och stillbildsprojekt. Just nu slutför vi också jobbet med en 10 minuters dokumentation om Creative Summit och just nu kan man se en liten teaser och samtidigt önska föreläsare för nästa års event och läsa om CS Winter.

Första veckan i september är det Visa Pour LÍmage i Perpignan som gäller varje år. Under detta års fotofestival gjorde vi en dokumentation på uppdrag av Fotografisk Tidskrift och sfoto.se. För er som vill se den, längta till värmen och vill bli sugen på att åka nästa år se ovan.

Just nu jobbar vi på en ny webb, där av vårt dåliga uppdaterande här. Vi är ju nu väldigt sugna på att publicera den nya. Men den kommer! Tålamod. Tiden rusar i väg och vi gör vårt bästa med att hänga med.

Vårt samarbete med ICEHOTEL fortsätter. Vi ska med glädje mer eller mindre bosätta oss i kylan i Jukkasjärvi under november och december. Det ser vi verkligen fram emot! Mer om detta sen. Ha det gott alla!

Comments

 • Hej!
  Låter som ett spännande projekt, själv så
  är foto en stor del av mitt liv och drömmen är att kunna ha det som ett 100% arbete och samtidigt
  tjäna lite på det, gäller att aldrig ge upp och sprida sitt budskap :)
  Lycka till och kolla gärna in min sida :)
  /Daša

Leave a Comment